Siri Knudsen

”Hovedtanken er at mine bilder skal være noe mer enn en avbildning. Ikke alltid lett, men det er det jeg streber etter.”

”Å jobbe med bilder er for meg å jobbe med følelser. Det er en reise inn i sitt indre. ”

”Blomsten er for meg som et ansikt;  flørtende, eggende, melankolsk, mystisk, sjenert eller direkte. Jeg bruker bevisst virkemidler som farge, kontrast, dybdeskarphet, komposisjon og balanse for å formidle mitt uttrykk. Jeg bruker ofte hundrevis av eksponeringer for å lykkes med et motiv – når bildet ”sitter” er det en utrolig befriende følelse jeg sitter igjen med.”

 

 

 

 

 

SIRI KNUDSEN
født 7.oktober 1965 i Arendal.

Utstillinger:

Rammegalleriet, Arendal separatutstilling 4 – 18.mars 2006; Frolands Verk, Froland  okt.- des. 2006; Galleri H11, Bærum februar 2007; Hjemme Hos Wenche (gjestgiveri) mars-april 2008; Kunstpassasjen Oslo Sentralbanestasjon 1.april - 31.juni 2008

  

Oppdrag for bl.a.:

Siri Knudsen debuterte som fotokunstner i 2006 med en utstilling som vakte stor oppsikt. I hennes bilder finner man kontraster mellom klart og diffust, mykt og hardt, sart og rått, gråtoner og sterke farger. Knudsen er hele tiden  bevisst på å holde den fine balansen mellom kunstnerisk utfoldelse, personlig uttrykk og optimal teknisk kvalitet. Her finner man de fleste stemninger og følelser - fra sensuelt og romantisk til provoserende.

Bildene er blitt hennes uttrykksmåte - de formidler følelser, stemninger, meninger og atmosfære.

Kontakt Siri

Kontakt Siri på telefon 934 25 033 eller e-post siri@siriknudsen.no.